top of page
autobrandstof

BIJTANKEN

OVER BIJTANKEN

Ook in 2023 staan er weer 2 BIJTANK-ochtenden gepland. Een ochtend speciaal voor en over jou!

 

Tijdens een BIJTANK-ochtend staat een specifiek thema rondom het onderwerp persoonlijke ontwikkeling centraal.

De eerste BIJTANK-ochtend (11 februari werken we aan de hand van de Creatiespiraal aan de natuurlijke weg van wens naar werkelijkheid. Dit fantastische boek beschrijft op een hele praktische manier hoe je jouw droom tot werkelijkheid kan maken. 

De tweede BIJTANK-ochtend (Q3 2023) gaat over zelfkennis. Hoe fijn is het om jezelf beter te leren kennen en meer inzicht te krijgen in jouw kwaliteiten en valkuilen, overtuigingen, normen en waarde, teneinde dit op een positieve manier vorm te geven in je dagelijks leven?

Meer weten over deze events of je direct aanmelden? Lees even verder....

DE WEG VAN WENS NAAR WERKELIJKHEID
 

11 februari 2023

Deze editie van BIJTANKEN staat volledig in het teken van doelen bereiken.


We werken deze ochtend aan de hand van de Creatiespiraal van Marinus Knoope. De creatiespiraal is een eenvoudige en praktische manier om op een natuurlijke wijze je wensen te realiseren.

De Creatiespiraal bestaat uit 12 verschillende fases, die allemaal van belang zijn om van jouw wens werkelijkheid te maken. 

Je gaat ontdekken waar de schoen wringt, waarom het zo verdomde lastig is om  'weten' om te zetten in 'doen'. 

We starten de dag met een visualisatieoefening. Daarna gaan we brainstormen: we starten met brainwriten
(gele briefjes sessie) en vervolgens ga je jouw ideeën, gedachten en gevoelens visueel maken in de vorm van een moodboard. Het wordt een leuke, ontspannen, creatieve, maar bovenal inspirerende ochtend. Je gaat naar huis met energie, inspiratie en een stip op de horizon!

PRAKTISCH

Datum: 11 februari 2023

Tijd: 9.00 – 12.30 uur
Locatie: Hertenkamp Enkhuizen

Inclusief: inclusief koffie/thee/water, gezonde snack en werkmaterialen
Investering: € 55,-

Max. 8 deelnemers

Aanmelden: info@suzannestrating.nl

ZELFKENNIS IS HET BEGIN VAN ALLE WIJSHEID
 

Q3 2023

Het mooiste dat je kunt worden is jezelf. Maar wie is dat dan? Hoe goed ken jij jezelf eigenlijk? Daar ga je tijdens deze BIJTANK-ochtend meer over ontdekken. Jouw kwaliteiten en valkuilen, normen en waarden, overtuigingen en drijfveren, ze komen allemaal aan bod.
 

Ook ga je na deze ochtend een 360-graden feedback uitzetten in jouw omgeving, welke we tijdens de dag gaan voorbereiden. De feedbackformulieren bespreken we na in een telefonische 1-op-1.

Wat levert deze dag jou op?
Je gaat naar huis met meer inzicht in jezelf en regie over je eigen leven. Je hebt niet alleen meer zelfkennis, maar begrijpt ook een stuk beter hoe andere mensen in elkaar steken! Dit gaat je enorm helpen in je dagelijks leven wanneer je bijvoorbeeld merkt dat je je ergert aan het gedrag van een ander, maar ook wanneer je energiebalans verstoort is, of je wel iets anders zou willen met je leven maar nog niet goed weet wat.  


PRAKTISCH

Datum: Q3 2023

Tijd: 9.00 – 12.30 uur
Locatie: Hertenkamp Enkhuizen

Inclusief: inclusief koffie/thee/water, gezonde snack en werkmaterialen
Investering: € 55,- 
Max 8 deelnemers

Aanmelden: info@suzannestrating.nl

bottom of page