Suzanne Strating

BINNENsteBUITEN

Meer rust, energie, vertrouwen en veerkracht in 10 weken

Heb jij al langere tijd interesse in een Oplaaddag, cursus Ontspannen & Fit, of Compassietraining? Slecht nieuws: deze geef ik niet meer! Maar het goede nieuws is dat ik speciaal voor jou een nieuwe training heb ontwikkeld waarin ik de meest waardevolle ingrediënten uit deze cursussen heb samengevoegd! Je hoeft dus niet langer te kiezen maar ontvangt alle waarde in deze training!

fysieke en mentale balans

Herken jij jezelf hierin?

  • Je zit al een tijdje niet zo lekker in je vel
  • Je bent wereldkampioen piekeren
  • Je staat altijd klaar voor anderen maar op het gebied van zelfzorg valt er nog behoorlijk wat winst te behalen
  • Je bent altijd mild en begripvol voor anderen maar erg kritisch en streng voor jezelf
  • Je hebt een gejaagd gevoel en je lontje wordt steeds korter
  • Je hebt moeite met ontspannen
  • Je beweegt te weinig maar hebt geen flauw idee waar je de tijd en energie vandaan moet halen om in beweging te komen

Meld je dan nu aan voor mijn nieuwe 10-weekse training BINNENsteBUITEN!

”Wat mij het meeste aansprak, naast het buiten zijn, was de variatie en dat iedereen op zijn eigen niveau kon meedoen. Suzanne is leuk en spontaan en geïnteresseerd in iedereen!”

Willy Moens

Hoe fijn zou het zijn om...

fysieke en mentale balans
fysieke en mentale balans

Over BINNENsteBUITEN

Ik neem je tien weken mee naar buiten en laat je ontdekken dat er echt geen hogere wiskunde voor nodig is om fysiek én mentaal meer balans te ervaren. Bewegend in de buitenlucht gaan we met jouw 5 ‘zelven’ aan de slag:

Zelfzorg, Zelfliefde, Zelfkennis, Zelfvertrouwen en Zelfontwikkeling.

Onderwerpen die aan bod komen

Wat levert deze training jou op?

De eerste stap om weer lekker in je vel te zitten zet je al door je aan te melden voor deze training! Daarmee is de grootste hobbel genomen en het zaadje geplant om van jouw gezondheid prioriteit te maken. Tijdens deze training ontdek je hoe je met enkele simpele basisingrediënten de negatieve spiraal doorbreekt en weer meer rust in je hoofd en ontspanning in je lichaam ervaart. De mooie zelfinzichten en de nieuwe tools die je in de training krijgt aangereikt maken dat je met veel meer zelfvertrouwen in het leven komt te staan, je veerkrachtiger voelt, nieuwe situaties durft aan te gaan en dichter bij jezelf blijft. Je gaat na iedere les sowieso ontspannen en opgeladen naar huis!  

Praktische info en aanmelden

Wat anderen zeggen over mij en mijn trainingen

Nancy de Croes (59)

“Ik heb waardevolle handvatten ontvangen welke ik in het dagelijks leven kan
toepassen, met name met betrekking tot de ademhaling en mindset.”

Saskia (48)
”Suzanne is een hele leuke trainer, heel scherp en duidelijk. Ik wilde mezelf weer terugvinden door te leren luisteren naar mezelf en rust te vinden. Dankzij het programma ben ik veel zelfbewuster geworden. Met name de mindset oefeningen hebben mij heel goed geholpen, ik slaap zelfs weer goed! ”.

Veelgestelde vragen

Dat kan zeker!  Per training van 1,5 uur wandelen we enkele kilometers, maar dit is nooit aaneengesloten. Tussendoor staan we stil voor oefeningen of uitleg.

Jazeker! Er doen vaak mensen aan mijn trainingen met stress- en/of burn-outklachten. Het werken aan fysieke en mentale balans in een kleine groep is hier heel effectief voor.  De herkenning en erkenning van en bij elkaar wordt meestal als een grote toegevoegde waarde gezien.

Scroll naar boven