Suzanne Strating

BINNENsteBUITEN

Meer rust, energie, vertrouwen en veerkracht in 10 weken

Is het na jaren van rennen, vliegen en klaar staan voor anderen nu eens tijd voor JOU? Ben je op zoek naar een leerzame training waarbij je niet alleen meer zelfkennis en zelfliefde op doet, maar ook op een ontspannen manier in beweging bent? Doe dan mee met deze training die start op woensdag 25 september in Enkhuizen.

BIINNENsteBUITEN

Herken jij jezelf hierin?

  • Je zit al een tijdje niet zo lekker in je vel
  • Je bent wereldkampioen piekeren
  • Je staat altijd klaar voor anderen maar op het gebied van zelfzorg valt er nog behoorlijk wat winst te behalen
  • Je bent altijd mild en begripvol voor anderen maar erg kritisch en streng voor jezelf
  • Je hebt een gejaagd gevoel en je lontje wordt steeds korter
  • Je hebt moeite met ontspannen
  • Je beweegt te weinig maar hebt geen flauw idee waar je de tijd en energie vandaan moet halen om in beweging te komen

Meld je dan nu aan voor mijn 10-weekse training BINNENsteBUITEN!

Deze training is beoordeeld met een gemiddelde van 9,3!

”Wat mij het meeste aansprak, naast het buiten zijn, was de variatie en dat iedereen op zijn eigen niveau kon meedoen. Suzanne is leuk en spontaan en geïnteresseerd in iedereen!” (Willy Moens)

“Bedankt voor de fijne cursus! Je bent een fijn, laagdrempelig persoon met humor”

“Heerlijke afwisseling tussen lopen, leren en oefenen. Mooie eye-openers” (Nathalie)

“Ik vond de diversiteit geweldig en genoot van het mooie Enkhuizen” (Brigit)

Hoe fijn zou het zijn om...

BINNENsteBUITEN
BINNENsteBUITEN

Over BINNENsteBUITEN

Ik neem je tien weken mee naar buiten en laat je ontdekken dat er echt geen hogere wiskunde voor nodig is om fysiek én mentaal meer balans te ervaren. Bewegend in de buitenlucht gaan we met jouw 5 ‘zelven’ aan de slag:

Zelfzorg, Zelfliefde, Zelfkennis, Zelfvertrouwen en Zelfontwikkeling.

Onderwerpen die aan bod komen

Wat anderen zeggen over mij en mijn trainingen

Nancy de Croes (59)

“Ik heb waardevolle handvatten ontvangen welke ik in het dagelijks leven kan
toepassen, met name met betrekking tot de ademhaling en mindset.”

Saskia (48)
”Suzanne is een hele leuke trainer, heel scherp en duidelijk. Ik wilde mezelf weer terugvinden door te leren luisteren naar mezelf en rust te vinden. Dankzij het programma ben ik veel zelfbewuster geworden. Met name de mindset oefeningen hebben mij heel goed geholpen, ik slaap zelfs weer goed! ”.

Wat levert deze training jou op?

De eerste stap om weer lekker in je vel te zitten zet je al door je aan te melden voor deze training! Daarmee is de grootste hobbel genomen en het zaadje geplant om van jouw gezondheid prioriteit te maken. Tijdens deze training ontdek je hoe je met enkele simpele basisingrediënten de negatieve spiraal doorbreekt en weer meer rust in je hoofd en ontspanning in je lichaam ervaart. De mooie zelfinzichten en de nieuwe tools die je in de training krijgt aangereikt maken dat je met veel meer zelfvertrouwen in het leven komt te staan, je veerkrachtiger voelt, nieuwe situaties durft aan te gaan en dichter bij jezelf blijft. Je gaat na iedere les sowieso ontspannen en opgeladen naar huis!  

Praktische info en aanmelden

MENTALE VEERKRACHT

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Dat kan zeker!  Per training van 1,5 uur wandelen we enkele kilometers, maar dit is nooit aaneengesloten. Tussendoor staan we stil voor oefeningen of uitleg.

Jazeker! Er doen vaak mensen aan mijn trainingen met stress- en/of burn-outklachten. Het werken aan fysieke en mentale balans in een kleine groep is hier heel effectief voor.  De herkenning en erkenning van en bij elkaar wordt meestal als een grote toegevoegde waarde gezien.

De training is geschikt voor iedereen die geinteresseerd is in persoonlijk groei, en / of het fijn vindt om buiten te zijn, ontspanningsoefeningen te doen en meer te leren over een gezonde ademhaling of krachtige mindset. Je gaat sowieso heel veel zelfkennis opdoen en nieuwe ’tools’ leren die je kunt toepassen in je dagelijks leven.

Nee hoor, als je maar schoenen aan hebt waar je lekker op loopt en kleding draagt waar je je makkelijk in kunt bewegen (met namen ivm de yoga oefeningen)

Dat is natuurlijk altijd jammer, maar ik zorg dat je de behandelde thema’s en oefeningen sowieso meekrijgt. 

Ja, tenzij het code rood is of iets in die trant, gaat de les altijd door! Bij slecht weer kunnen we gebruik maken van mijn praktijkruimte aan huis. Bovendien zijn er voldoende plekken in de binnenstad om te schuilen.

Scroll naar boven