BLOG 

LAATSTE BLOG POSTS
Please reload

16 Sep 2019

Enkele jaren geleden, het was tijdens het tweede jaar van mijn mastercoachopleiding, deed ik een hele waardevolle ontdekking. Ik ontdekte wat ik al jaren eerder had willen ontdekken. 

Zoals je weet heb ik heel lang rondgelopen met allerlei fysieke klachten. Meestal was...

1 Jul 2019

In deze blog lees je wat de 8 veel voorkomende valkuilen zijn bij het herstellen van een burn-out

16 May 2019

Chronische pijn kost veel energie. Om ons lichaam van nieuwe energie te voorzien is ontspanning van essentieel belang. Maar wat is ontspanning eigenlijk?

6 May 2019

Hoe bouw je jouw energieniveau verantwoord op bij stress- en burn-outklachten? In dit artikel geef ik je 7 essentiële tips!

1 Apr 2019

Wie te veel zit gaat eerder dood! 70% van de tijd dat we zitten brengen we door op het werk. Met deze tips kom je op je werk meer in beweging.

3 Feb 2019


Alle begin is moeilijk, zo geldt ook voor hardlopen. Menig hardloper zal het met me eens zijn: de eerste paar kilometers zijn vaak het zwaarst. Ongeacht of je nou een beregoede conditie hebt met al vele loopkilometers in de benen, het duurt gewoon echt een tijdje voor...

31 Jan 2019

8 tips om je slaap te verbeteren

10 Dec 2018

Ik word heel blij als ik naar deze foto kijk. Niet alleen omdat ik er best ok op sta,

al zeg ik het zelf, maar vooral word ik blij om het moment achter de foto. Deze foto is gemaakt door mijn zoon Sep van vier en staat voor mij symbool voor een belangrijk moment.

Iedere...

3 Dec 2018

Herken de signalen van jouw lichaam. Met deze oefening word je je bewust van de spanning in jouw lichaam en leer je beter ontspannen

27 Feb 2018

Het is fantastisch om het groei- en veranderproces van een coachee van dichtbij mee te maken. De eerste keer dat een coachee bij mij komt, is er vaak sprake van flinke stress- en / of burn-outklachten. Dit uit zich over het algemeen in:

  • Het gevoel de controle kwijt...

Please reload

ZOEK OP TAGS
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
VOLG MIJ
ZOEK OP CATEGORIEEN