top of page
studio22.3.JPG

COMPASSIEDAG

HOE ZIET DEZE DAG ERUIT?

ERVARINGSGERICHT

PRAKTISCH

Deze Compassiedag omvat de hoofdlijnen van de 6-weekse Compassietraining.

 

Vandaag geven we volop aandacht aan jouw zorgsysteem: het systeem dat zo nodig is om de hectiek van alle dag te kunnen handelen, maar tegelijkertijd het systeem is dat onze minste aandacht krijgt.

Hoe dat precies zit met die systemen? Dat ontdek je vandaag. Naast het zorgsyteem kent jouw lichaam namelijk nog twee zogeheten emotieregulatiesystemen: het jaag- en gevaarsysteem. En laten dat nu de twee systemen zijn die dominant aanwezig zijn en ervoor zorgen dat we vaak over onze grenzen heen gaan.

Daarnaast ga je jouw kritische stem leren kennen en ontdekken dat er nog een stem is, de compassiestem. Naast een theoretisch kader is deze compassiedag vooral ervaringsgericht.

We wisselen mooie meditaties en visualisaties af met schrijfopdrachten en reflecties. Ook gaan we naar buiten voor een ontspannen beweegopdracht.

Alle nieuwe inzichten die je vandaag opdoet zullen jou meer zelfvertrouwen geven in je dagelijks leven en ervoor zorgen dat je een fijner en milder mens wordt voor jezelf én je omgeving.

In 2022 wordt de Compassiedag gehouden op:

  • zaterdag 5 november

Locatie: Hertenkamp Enkhuizen

Tijd: 9.30 - 16.00 uur

Aantal deelnemers: max. 8

Investering: € 98,-
Dit is inclusief koffie / thee, lunch, gezonde snack en werkmaterialen

Aanmelden: info@suzannestrating.nl of 06-41 23 13 01

bottom of page