Suzanne Strating

Compassietraining

Sta jij altijd klaar voor anderen maar bungelt je zelfzorg ergens onderaan je to-do-lijst? Ben je hard en streng voor jezelf terwijl je voor anderen een en al liefde en begrip bent? Wordt het niet eens tijd om ook wat milder en liefdevoller voor jezelf te worden? Dat is niet egoistisch, dat is nodig! Ik ga het je leren tijdens de Compassietraining.

compassietraining

Heb jij dit ook?

Je hebt een goede vriendin met wie het al een tijdje niet zo lekker gaat. Die gigantisch op haar tenen loopt en regelrecht op een burn-out afstevent als ze niet wat beter voor zichzelf gaat zorgen. Wat zeg je tegen haar?

”Doe het nou eens wat rustiger aan”
”Meld je zoek op je werk, jouw gezondheid is nu het belangrijkste”
”Vraag om hulp”
”Wees niet zo hard voor jezelf”
“Zeg nee!”

Nog een vraag: wat zeg jij tegen jezélf als jíj degene bent met wie het niet goed gaat?

”Niet zeuren, gewoon doorgaan”
”Ik kan me echt niet ziekmelden, ‘ze’ zullen me wel een aansteller vinden”
”Ik mag pas tijd voor mezelf vrijmaken als mijn to-do-lijstje af is”
”Ik moet… ik moet… ik moet…”
”Ik kan mijn gezin/collega’s/vrienden enz. niet laten vallen”

Het wordt tijd dat je net zo lief voor jezelf bent als voor de mensen om je heen!

”Ik ging de Compassietraining volgen om liefdevoller naar mezelf te kijken en minder kritisch naar mezelf te zijn. Dankzij de cursus ervaar ik meer rust in mijn lijf door de meditaties en kan ik compassievoller kijken naar mijn innerlijke criticus. Ik heb er echt veel van geleerd. Bedankt voor de lieve, wijze woorden en mooie inzichten. Voor herhaling vatbaar!”
Judith Broersen

Onderwerpen van de compassietraining

Wat de compassietraining jou oplevert...

compassietraining
compassietraining

Een leuker en milder mens worden

Deze training is een heel mooi vervolg als je al ervaring hebt opgedaan met mindfulness, maar dit is geen must. De training is geschikt voor iedereen die een leuker en milder mens wil worden, voor zichzelf en daarmee voor een ander. Wanneer je merkt dat je vaak erg hard bent voor jezelf of je innerlijke criticus je in de weg zit. Maar ook als je onmacht ervaart bij het voelen van pijn, boosheid of frustratie, dan is deze training echt zo’n mooi en waardevol cadeau voor jezelf.

Schrijf je hieronder in voor de online compassietraining en je ontvangt de eerste les direct in jouw mailbox!

Online compassietraining
€ 87,-

Wat anderen over de compassietraining zeggen

Inge (34)
Ik deed mee aan de Compassietraining voor meer zelfliefde en zelfacceptatie. Dankzij de cursus heb ik nu meer begrip voor mezelf en situaties. Ik kijk met een andere blik naar mijn gedachten. Ook kan ik beter omgaan met mijn innerlijke criticus en weet ik dat ik altijd mijn ‘veilige haven’ bij me heb.

Corrinna (43) Dagbestedingswerkplek
”In de coronatijd was er ruimte om compassievol te zijn. Dit wilde ik graag leren vasthouden voor als het woeilige leven weer gaat starten. De cursus heeft mij meerdere tools voor gebracht voor als ik het even niet meer weet, zoals bijvoorbeeld de meditaties. Daarnaast heb ik meer inzicht gekregen in de breinprocessen van mensen en begrijp ik beter hoe dit proces bij ons werkt.”

Veelgestelde vragen

Nee dit maakt niet uit. Voor mediteren hoef je namelijk niets te kunnen, behalve je er voor open stellen. Tijdens de eerste live groepsbijeenkomst neem ik je er stap voor stap in mee.

Je ‘moet’ niks! Het is fijn als je dagelijks met de training aan de slag gaat. Hoe meer tijd jij erin steekt hoe meer je eruit haalt. Dit kan zijn door naar de meditaties te luisteren, maar ook de schrijfoefeningen zijn een mooie manier om vlieguren te maken. 

Voor de meditaties geldt dat je ze meerdere keren kunt beluisteren, maar ook dat je er onderdelen uitpikt die je in je dagelijks leven kunt integreren. 

Scroll naar boven