Suzanne Strating

Gratis meditatie

“als de berg niet naar Mozes komt, dan gaat Mozes maar naar de berg”

Waar zou jij nu het liefst willen zijn? Laat me raden: op een onbewoond eiland, gewoon even helemaal alleen. Je wilt rust! Wat als dat niet altijd haalbaar is?! Dan haal je met deze gratis meditatie dat fijne ontspannen gevoel gewoon naar jou toe!

Ik schrijf me in voor de gratis meditatie!

Met deze meditatie activeer je in korte tijd jouw zogeheten rustsysteem. Het systeem waarin je ontspant, je batterij weer oplaadt, om de rest van de dag weer lekker ‘aan’ te kunnen staan, aan je to-do-lijstjes te werken!

gratis meditatie

Bewuster van je eigen gedragspatronen

Na de meditatie, de uitleg en de oefening ben jij je een stuk bewuster van jouw eigen gedragspatronen. En laat bewustwording nu de eerste belangrijke stap naar verandering zijn! Je gaat in je dagelijks leven steeds meer herkennen waar de schoen wringt om en ervaart met de meditatie welke elementen voor jou werken om meer rust te creëren.

Geen ellenlange meditaties van minstens een half uur. Daar heb je tenslotte he-le-maal geen tijd voor! Gewoon een fijne meditatie van nog geen vijftien minuten met verschillende praktisch toe te passen elementen voor in jouw dagelijks leven. 

Omdat ik het zelf als mindful coach ook altijd belangrijk vind om te weten waarom ik doe wat ik doe, in plaats van klakkeloos opdrachten uit te voeren, ontvang je in de toelichting tekst en uitleg over de verschillende elementen die in de meditatie langskomen. Wat is het idee hiervan en wat kan het (mogelijke) effect zijn voor jou.

De oefening geeft je meer inzicht in jouw overlevingsmechanismen. Wat zijn de voordelen maar veel vaker ook de nadelen hiervan. Gun jezelf een paar minuten om helemaal tot rust te komen.

Wil je aan de slag? Schrijf je hieronder in. Je ontvangt de gratis meditatie binnen een paar minuten

Scroll naar boven