top of page

GROEPEN

MINDFUL LUNCH WALK

Wil je op een leuke, verfrissende en inspirerende manier kennismaken met de mindfulness en ademhalingstechnieken die worden toegepast tijdens de 5-weekse cursus Mindful Run of Walk?

 

Boek dan een Mindful Lunch Walk op eigen locatie.

 

De workshops vinden al wandelend plaats in de buitenlucht en iedereen kan meedoen. 

 

De Workshop: Mindful Lunch Walk

Tijdens deze workshop leer je hoe je mindfulness en ademhalingstechnieken kunt integreren in je eigen leefstijl.

 

Deze workshop is een onderdeel van de succesvolle Mindful Run Methodiek. De kracht van ademhalen, heeft zeer veel impact. Medewerkers ervaren direct het effect van stressvermindering en helderheid. Meer zuurstof = meer energie!   
 

Resultaat

☑  Medewerkers krijgen een positieve boost en worden zich ervan bewust hoe mentaal fit ze zijn.

☑  Medewerkers krijgen inzicht in hun manier van ademen en denken.

 

Technieken van de MFR-methode hebben een positief effect op het reduceren van werkstress. Niet zweverig maar met beide benen op de grond!

MINDFUL WALK & SUP

Zit je in de personeelsvereniging van jouw werk, organiseer jij dit jaar het teamuitje, of staat er binnenkort een familiedag op de planning waar je nog een leuke activiteit voor zoekt? Wat dacht je van een leuke outdooractiviteit? Bijvoorbeeld een middag op het land en water? I.s.m Supschool Enkhuizen bied ik 2-uur durende workshops aan, bestaande uit een uur suppen en een uur Mindful Walk. Als je wilt regelen we er een bbq, lunch en / of quiz bij, en klaar ben je!

Het is ook mogelijk om deze middag in een teambuilding jasje te steken. Daarvoor is de Big-SUP voor 8 personen uitermate geschikt en ook de Mindful Walk staat in het teken van samenwerking en vertrouwen.

Wil je meer weten over deze workshops? Neem dan contact met mij op.

MINDFUL TEAMBUILDING

Samenwerking draait tegenwoordig niet alleen om het behalen van goede resultaten, maar ook om een gezellige werksfeer. Om dit te bereiken is het vooral heel belangrijk dat medewerkers lekker in hun vel zitten. Dat zij zich energiek voelen en voldoende bestand zijn tegen werkdruk. Stress ten gevolge van een hoge werkdruk treft ons allemaal en is daarmee ook een gezamenlijke verantwoordelijkheid geworden.

Bij Mindful Teambuilding komen naast beweging, samenwerking en fun, ook de onderwerpen vitaliteit en focus aan bod.

 

Op een interactieve, speelse manier ontdekken jullie hoe het met de samenwerking in jullie team gesteld is. Wie ontpopt zich als een natuurlijk leider en hoe zit het met de stressbestendigheid? Daarnaast krijgen jullie praktische handvatten aangereikt om op de werkvloer beter met stress om te leren gaan.

Verder lezen...

bottom of page