top of page

Herstel bij burn-out

Herstel bij een burn-out, waar moet je beginnen? En hoelang duurt het herstel van een burn-out? Het antwoord hierop is niet voor iedereen hetzelfde. Er zijn wel een aantal basiskenmerken waar je jezelf aan vast kunt houden en waar ik jou mee kan helpen.

 

Effectief herstel bij burn-out

Herstellen van een burn-out doet iedereen, maar de manier waarop is per persoon verschillend. De één kiest voor sport, de ander van veel rust, maar waar herstel jij van bij een burn-out? Dat ga ik samen met jou uitzoeken. Alleen maar doorrennen werkt in geen één situatie. Om nieuwe energie te krijgen, gaan we samen aan de slag om te kijken waar jij nou precies energie van krijgt. Samen verdiepen wij ons in jouw herstel van de burn-out.

Hoe herstel je exact van een burn-out?

Een burn-out ontstaat door langdurige oververmoeidheid van lichaam en geest. Het wegnemen van stress is een kleine factor bij het herstel van een burn-out. Met de juiste behandeling die wij samen voor jou gaan samenstellen, herstel jij het beste van je burn-out.

 

Hoe ziet het hersteltraject bij burn-out eruit?

  • We starten met een intakegesprek en bespreken jouw doel.

  • Het traject start met minimaal 5 opeenvolgende gesprekken

  • Tijdens het traject zullen we samen veel wandelen, ademhalingsoefeningen doen, praten en of juist stil zijn.

  • Na het traject hebben we nog 1 of 2 terugkomgesprekken om aandacht te besteden aan terugvalpreventie.

 

Starten met het herstel bij burn-out?

Wil jij graag starten met het herstel van jouw burn-out? Neem dan nu contact met mij op de voor een intakegesprek. In dit gesprek bespreken wij samen jouw hersteltraject en ontdekken wij samen hoe jij je weer lekkerder en energieker in je vel gaat voelen!

bottom of page