top of page

COACHING 

COACHING

VOOR WIE

HOE ZIET EEN COACHTRAJECT ERUIT?

PRAKTISCHE INFO

Voel je je al langere tijd gestrest en gejaagd? Heb je weinig energie? Heb je het gevoel de controle over je eigen leven kwijt te zijn? Lukt het je niet om te ontspannen? Slaap je slecht? Heb je last van hyperventilatie? Kortom: geeft je lichaam signalen af dat het zo niet verder gaat? 

 

Dan ben je bij mij aan het juiste adres voor een coachtraject! Een traject dat, afhankelijk van jouw klachten en leerdoelen, bestaat uit zowel sessie binnen in mijn praktijk, als wandelend buiten in de natuur!

Wandelen geeft rust, is goed voor lichaam en geest en bovendien zorgt buitenlucht zowel letterlijk als figuurlijk voor ruimte. Hoe langer je wandelt hoe meer je ontspant en hoe meer rust er ontstaat in je hoofd. Er ontstaat een bewustwordingsproces waarbij je steeds meer de wisselwerking tussen jouw lichaam en geest leert waarnemen.

Tijdens het intakegesprek gaan we aan de slag met jouw coachdoel. Waar wil jij naar toe, wat wordt jouw stip op de horizon?

Daarna volgt een traject van gemiddeld 5 opeenvolgende gesprekken en 1 a 2 terugkomgesprekken op wat langere termijn. Ik zeg 'gemiddeld' omdat dit uiteraard per persoon verschilt. 

Tijdens het traject gaan we veel naar buiten om te wandelen, ademhalingsoefeningen te doen, te praten of juist stil te zijn. Ook besteden we aandacht aan belemmerende gedachten, overtuigingen en gedrag en onderzoeken we hoe dit kan worden omgezet in positief en helpend gedrag. 

Tijdens de terugkomgesprekken besteden we aandacht aan terugvalpreventie en kijken we hoe je datgene wat je hebt geleerd blijvende kunt toepassen in de toekomst.

Ben je benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op of stuur een mail naar info@suzannestrating.nl voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek van een half uur. 

 

De coachgesprekken vinden in en rondom mijn praktijk in Enkhuizen plaats. 

De kosten voor een coachgesprek van 75 minuten bedragen € 87,50,- voor particulieren. Zakelijk tarief op aanvraag.

Informeer ook eens bij jouw werkgever of er mogelijkheden zijn voor vergoeding. Veel werkgevers hebben hier budget voor gereserveerd.

Ben je ondernemer? Dan is een coachtraject fiscaal aftrekbaar.

bottom of page