top of page

Word je gek van de hele dag piekeren?

Piekeren is net schommelen: je beweegt wel maar je komt niet vooruit. Negatieve gedachtes die als een donkere wolk boven je hoofd hangen kunnen ontzettend veel energie kosten. Je kunt jezelf zelfs letterlijk in een burn-out piekeren in Enkhuizen.

 

Controle over piekeren in Enkhuizen door krachtige mindset

Het goede nieuws is dat je piekeren helemaal zelf doet! Jouw gedachtes die bedenk jezelf. Dus op het moment dat je merkt dat je weer aan het piekeren bent in Enkhuizen dan heb je een keuze: ga je mee in deze negatieve gedachtestroom of keer je de gedachtes om naar een krachtige mindset?

 

Piekeren beperken door middel van mantra’s

Er zijn een heleboel verschillende manieren om jou te helpen je piekeren te verminderen. Het is heel persoonlijk wat werkt. Een manier is het gebruiken van mantra’s. dit zijn korte, krachtige en positieve zinnetjes die je herhaaldelijk tegen jezelf zegt, zowel hardop als in gedachten. Iedere keer wanneer je merkt dat je ergens over piekert dan haal je zo’n mantra erbij. Het werkt echt!

 

De hele dag aan het piekeren? Geef jezelf piekertijd!

Plan iedere dag een half uurtje bewuste piekertijd in in Enkhuizen en je zult merken dat je minder gaat piekeren. Alles waar je over loopt te tobben spaar je gedurende de dag op. Schrijf de onderwerpen op een briefje en pak deze erbij als jouw piekertijd in gaat. Zet je wekker op dertig minuten en hup piekeren maar! En na dat half uur stop je er weer mee.

bottom of page