top of page

Wil jij een krachtige mindset creëren?

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wanneer je een sterke mindset hebt, dan voel je je lichamelijk ook fitter. Ik kan jou leren hoe je zo’n krachtige mindset creeert.

 

Lichaam én mindset trainen in Enkhuizen

Ik bied 8-weekse cursussen Ontspannen en Fit aan in Enkhuizen, waarbij we zowel ons lichaam als onze mindset trainen. In de buitenlucht werken aan fysieke en mentale gezondheid, hoe lekker is dat!

 

Master je mindset met mantra’s en meditaties

Er zijn een heleboel verschillende manieren om jou te helpen aan een sterkere mindset. Het is heel persoonlijk wat werkt. Een manier is het gebruiken van mantra’s. dit zijn korte, krachtige en positieve zinnetjes in Enkhuizen die je herhaaldelijk tegen jezelf zegt, zowel hardop als in gedachten. Iedere keer wanneer je merkt dat je ergens over piekert dan haal je zo’n mantra erbij. Het werkt echt! Ook meditaties zijn heel behulpzaam.

 

Van negatieve gedachten naar een positieve mindset

Met een positieve mindset bereik je veel meer dan met dat eeuwige gepieker. Ik geef regelmatige trainingen in Enkhuizen waarbij de mindset een belangrijk onderdeel vormt. Op mijn website vind je de agenda.

bottom of page