Suzanne Strating

Mindful sporten

Bij Mindful Sporten combineren we wandelen met sportoefeningen, yin yoga en meditatie. We beginnen met wandelen, doen een aantal oefeningen gericht op spierkracht en conditie, wandelen weer een stuk, doen weer oefeningen, enz. Iedere les sluiten we af met yin yoga en meditatie.

Mindful sporten is voor jou als jij;

”De afwisseling en de combinatie tussen inspanning en ontspanning spraken mij erg aan”

Meer genieten van bewegen

Bij Mindful Sporten combineren we wandelen met sportoefeningen en meditaties. We beginnen met wandelen, doen een setje oefeningen, wandelen weer een stuk, doen weer een setje oefeningen, enz. Iedere les sluiten we af met een meditatie of ontspanningsoefening.

coaching enkhuizen

Wandelen
We wandelen door de binnenstad van Enkhuizen. Denk hierbij aan het Wilhelminaplantsoen, strand en de havengebieden. Kortom: alle mooie plekken die Enkhuizen te bieden heeft.

Spierkracht en conditie (Yang!)
Per les doen we gemiddeld 3x hetzelfde setje oefeningen, waarbij de focus ligt op spierkracht, conditie en balans. Hiervoor maak ik gebruik van de elementen die we onderweg tekenkomen (bankjes, trappen, paaltjes, enz). We doen de oefeningen met eigen lichaamsgewicht. Dat wil zeggen, er komen geen gewichten aan te pas.

Yin yoga en meditatie
We sluiten de les af met ca. een half uur yin yoga oefeningen en meditatie. Yin is een geweldige aanvulling op yang (alle sporten die gericht zijn op spierkracht en conditie)! Met yin yoga zorgen we ervoor dat stijve spieren weer soepel worden en dat vage fysieke klachten afnemen of zelfs verdwijnen. We sluiten de les af met een fijne meditatie.

Bewegen zonder prestatiedruk
Bij mij kun je meedoen op jouw eigen niveau. De oefeningen kunnen op verschillende manieren worden uitgevoerd. Op deze manier kan iedere deelnemer de uitdaging aangaan die goed voelt, zonder grenzen te overschrijden.

Het voordeel van Mindful Sporten is dat je zowel werkt aan inspanning als ontspanning, aan een sterker én soepeler lichaam. Je hoeft geen extra yoga abonnement of mindfulnesscursus te doen, maar ontvangt het bij mij allemaal in 75 minuten.

Met een glimlach op je gezicht fiets je na het sporten weer naar huis. Je voelt je energiek, steeds fitter en ervaart bovendien meer zelfvertrouwen, zowel fysiek als mentaal. Dankzij de combinatie van yin én yang wordt je lijf niet alleen sterker maar ook soepeler en nemen pijnklachten en stijfheid  af. Omdat we veel wandelen is er ook voldoende ruimte voor interactie en gezelligheid met elkaar!

Praktische informatie

Tijden:

  • Dinsdagochtend 9.00 – 10.15 uur (2 plaatsen)
  • Woensdagochtend 9.00 – 10.15 uur (1 plek)
  • Donderdagochtend 9.00 – 10.15 uur (1 plek)

Locatie
We beginnen en eindigen bij mij: Paludanushof 70 in Enkhuizen

Abonnementen:
1x per week: € 42,50 per maand
2x per week: € 74,50 per maand

Proefles: gratis

De abonnementen zijn maandelijks opzegbaar en starten kan op ieder moment van de maand. Je kunt je via onderstaande knop aanmelden voor een proefles!

mindful sporten

”Suzanne is een hele leuke trainer, heel scherp en duidelijk. Ik wilde mezelf weer terugvinden door te leren luisteren naar mezelf en rust te vinden.”


Schrijf je hieronder in

Veelgestelde vragen over mindful sporten

Ik vind het heel belangrijk dat iedereen op haar eigen niveau mee kan doen. Bewegen zónder prestatiedruk staat bij mij voorop!

Scroll naar boven