MINDFUL RUN & WALK

MINDFUL RUN & WALK ENKHUIZEN

VOOR WIE?

Mindful Run is een combinatie van (hard)lopen, ademhalingstechnieken en mindfulness. In 5 lessen van 1,5 uur, waarbij iedere les zijn eigen thema heeft, leer je beter voelen, meer in het 'hier en nu' te leven en te luisteren naar jouw lichaam.
Doel: jou bewuster maken, gezonder te laten ademhalen en (weer) plezier te hebben in lopen. Uiteindelijke belangrijkste resultaat: meer energie!

Van hardlopen naar hartlopen

Bij Mindful Run & Walk draait het om bewust bewegen. Geen snelle looptijden en strakke schema's, maar lopen op gevoel, waarbij je leert luisteren naar je lichaam en (weer) oog hebt voor de omgeving. Het gaat letterlijk om lopen in het 'nu', in plaats van continue die eindstreep in ons hoofd te hebben.

 

80% van de westerse bevolking ademt verkeerd!
Grote kans dat jij tot die 80% behoort, misschien wel zonder dat je dit zelf in de gaten hebt! En die ademhaling is zo ontzettend belangrijk voor onze gezondheid. Een verkeerde ademhaling maakt ziek
Tijdens de cursus word je je bewust van jouw ademhaling en leer je om door je neus te ademen. Hierbij passen we de ademhalingstechnieken van de Buteyko methode toe, waar Mindful Run Nederland een samenwerkingsovereenkomst heeft.

Bewustwording door mindfulness

Aan de hand van mindfulnessoefeningen leer je bewuster te lopen, maar ook bewuster te leven. Zo krijg je diverse tools aangereikt om in het dagelijks leven beter met stress om te gaan en leer je luisteren naar jouw lichaam en gevoel. Zweverig? Nee hoor, de oefeningen zijn praktisch en vooral leuk en ontspannen

 

 

Wil jij…. 

 • (weer) beginnen met (hard)lopen, maar heb je een klein duwtje in de goede richting nodig? 

 • op een andere manier met (hard)lopen bezig zijn?

 • je (hard)loopprestaties verbeteren?

 • .niet alleen goed voor je lichaam zorgen, maar óók voor je geest?

 • beter met stress om leren gaan?

 • je fysiek en mentaal energiek voelen?

 • beter leren ademhalen?

 • bewuster leven? 

 • fun?  
   

Dan ben jij klaar voor Mindful Run of Walk!

Voor bedrijven
Ik bied ook cursussen en workshops aan voor in het bedrijfsleven. Bijvoorbeeld Mindful Walk tijdens de lunchpauze of Mindful Run aan het eind van een werkdag. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Liever 1-op-1? Dat kan ook, in de vorm van (wandel)coaching. Ook hier komen de elementen beweging, ademhaling en mindset aan bod.

MEER INFO OF AANMELDEN?

De kosten voor een 5-weekse Mindful Run of Mindful Walk cursus bedragen € 95,-. Iedere maand starten er nieuwe cursussen. Het overzicht en de mogelijkheid om je in te schrijven vind je hier.
 

Wil je meer weten over Mindful Run? Kijk dan op www.mindfulrun.nl of ga naar mijn Facebookpagina. Direct aanmelden voor een cursus kan ook via www.mindfulrun.nl/enkhuizen

Wat anderen zeggen over Mindful Run en Walk

 

Mirjam
5 weken getraind, super begeleiding door Susanne. Ze geeft tips, legt goed uit, maar geeft vooral aan om naar je lijf te luisteren. Vooral de neusademhaling was voor mij een eyeopener. Nooit gedacht dat ik dat kon. Volgende week ga ik door met de vervolgcursus, daar heb ik echt zin in.

Karen

Nieuwe inzichten met een hoop bruikbare info en veel fun. Bedankt!!​

Maaike

Veel geleerd,en ook lekker gelachen! Suzanne weet goed waar ze over praat,veel kennis in huis.

Maureen

5 geweldige lessen , met elk een ander thema zodat je met meerdere aspecten van mindful kennis maakt. Heel veel mooie plekken in Enkhuizen worden er bij betrokken. Professionele begeleiding van Suzanne. Geen vastomlijnd programma maar zeker ook ruimte voor input van de deelnemers.

Danielle
Op een relaxte manier werken aan je loopprestaties, door kleine oefeningen en veranderingen. Het heeft me veel gebracht; ik loop weer met plezier. Niet omdat het moet, maar omdat het kan ;) Suzanne is een fijne trainer/coach. Ze hanteert begrijpelijke taal, houdt rekening met de diverse niveaus van de deelnemers en ze heeft humor. De lessen vlogen om en tussen de oefeningen door loop je toch een behoorlijk stuk. Mindful Run is een absolute aanrader!

Ans
Ook ik heb de afgelopen 5 weken de cursus Mindful Walk gevolgd. Veel geleerd over de neus ademhaling. De zintuigen kwamen aan bod, we deden wat yoga oefeningen,de body scan, en afwisselende loop routes. Suzanne vertelde ondertussen ook wat over de geschiedenis van diverse gebouwen. Ze geeft op een heel fijne manier les, rustig en professioneel. Een echte aanrader.

Sylvia
Afgelopen vijf weken de cursus Mindful Walking gevolgd. Suzanne geeft op een rustige, professionele manier les. Nieuwe inzichten en andere manier van ademhaling brengt je in een andere rustiger en bewustvolle mindset. Aanrader!