Suzanne Strating

Particulieren

Ik help jou naar een leven met meer fysieke en mentale balans en de regie over je eigen gezondheid. We gaan aan de slag met beweging zónder prestatiedruk, ademhaling, yin yoga, rust en ontspanning, mindset en persoonlijke groei.

Coaching is een krachtige manier om persoonlijke groei en ontwikkeling te ondersteunen. Het biedt jou een veilige en ondersteunende omgeving waarin je gaat werken aan het bereiken van je eigen doelen, het overwinnen van obstakels en het verbeteren van jouw algehele welzijn. Als coach bied ik jou waardevolle inzichten en feedback. Tijdens een persoonlijk traject gaan we lekker veel naar buiten, net als tijdens mindful sporten. Blijf je liever binnen? Kom dan een lesje Yin Yoga bij me volgen, of ga zelf aan de slag met mijn online compassietraining.  

Hoe ik jou verder help met jouw persoonlijke groei

mindful coach

Persoonlijk traject

Ik bied ondersteuning en begeleiding om persoonlijke doelen te bereiken, obstakels te overwinnen en positieve veranderingen in je leven aan te brengen. We gaan aan de slag met je mindset, beweging, energie en ontspanning.

retreats

Online compassietraining

Deze training is geschikt voor iedereen die een leuker en milder mens wil worden, voor zichzelf en daarmee voor een ander. Wanneer je merkt dat je vaak erg hard bent voor jezelf of je innerlijke criticus je in de weg zit. Een mooi en waardevol cadeau voor jezelf.

persoonlijke groei

Mindful sporten

We combineren wandelen met sportoefeningen en meditaties. We beginnen met wandelen, doen een setje oefeningen, wandelen weer een stuk, doen weer een setje oefeningen, enz. Iedere les sluiten we af met een meditatie of ontspanningsoefening.

yin yoga

Yin yoga

Sta jij altijd ‘aan’ en heb je moeite met ontspannen? Ben jij er altijd voor de ander maar kun je zelf ook wel wat liefdevolle aandacht en rust gebruiken? Je bent van harte welkom bij mijn Yin Yoga lessen. Wordt gegeven op maandagavond.

Wat anderen over mijn coaching en trainingen zeggen

Over 1-op-1- coachtraject
Ik ben via via naar Suzanne doorverwezen omdat ik een angststoornis had en last had van paniekaanvallen. De sessies bij Suzanne waren fijn: veilig en niet beoordelend. Ik heb veel tools geleerd om met de paniek om te gaan. Suzanne is een zeer bekwame en empatische coach, met kennis op diverse vlakken.

Maaike (34)

Over Compassietraining
Ik ging de Compassietraining volgen om liefdevoller naar mezelf te kijken en minder kritisch naar mezelf te zijn. Dankzij de cursus ervaar ik meer rust in mijn lijf door de meditaties en kan ik compassievoller kijken naar mijn innerlijke criticus. Ik heb er echt veel van geleerd. Bedankt voor de lieve, wijze woorden en mooie inzichten. Voor herhaling vatbaar!

Judith Broersen

Gratis meditatie: Zelfzorg voor beginners

Leef jij van vakantie naar vakantie omdat je in het dagelijks leven moeite hebt met ontspannen en je jezelf maar weinig tijd gunt om op adem te komen? Dan is dit een super fijne meditatie voor jou! In nog geen 15 minuten activeer je jouw rustsysteem en krijg je handvatten aangereikt om tijdens de hectiek van de dag meer ontspanning te ervaren!

coaching in de buitenlucht

Ik kijk er naar uit je te spreken!

Scroll naar boven