Schrijven met hand

Recensies

ellen kooy.jpg

Ellen Kooy (39)

docent

Over Opladen half jaar programma
 

Ik deed mee aan het half jaar programma om mezelf letterlijk weer op te laden. Dankzij het programma heb ik meer inzicht in voeding en energie en heb ik geleerd om anders naar dingen te kijken. Daarnaast heb ik nieuwe manieren van ontspanning ontdekt.

Suzanne is een hele fijne trainer: rustig, duidelijk en vriendelijk.

lydienne harper.jpg

Lydienne (39)

Over Opladen half jaar programma
 

Het Opladen programma is zeker een aanrader voor mensen die dit nodig hebben. Ik heb veel geleerd. Ik ben er heel rustig door geworden en weet nu goed hoe ik met lastige situaties om moet gaan. Suzanne is super als trainer. Ze luistert goed en geeft goede uitleg.

grijs-poppetje.png

Saskia Gottmer (48)
Huishoudelijk ondersteuner Leekerweide

Over Opladen half jaar programma
 

Suzanne is een hele leuke trainer, heel scherp en duidelijk. Ik wilde mezelf weer terugvinden door te leren luisteren naar mezelf en rust te vinden. Dankzij het programma ben ik veel zelfbewuster geworden. Met name de mindset oefeningen hebben mij heel goed geholpen, ik slaap zelfs weer goed! 

liad.jpg

Liad Meijer (42)
Customer Service Medewerker

Over Opladen half jaar programma
 

Ik ben nog niet 100% waar ik wil zijn, maar zeker op de goede weg. Goede handvatten gekregen om mee aan de slag te gaan. Het programma heeft mij meer rust gegeven. Ik ben zelfverzekerder en mondiger geworden en durf nu meer voor mijzelf op te komen

Suzanne is rustig, bekwaam, aardig. Ze weet waar je het over hebt, erg prettig.

grijs-poppetje.png

Anna Koster (59)
Projectleider Clusius College

Over individueel coachtraject
 

De aanleiding voor een coachtraject bij Suzanne was mijn burn-out. De gesprekken waren verhelderend, structureel en confronterend. Het coachtraject heeft mij inzicht gegeven in mijn eigen gedrag en ervoor gezorgd dat ik het heft in eigen handen neem. Bovendien heb ik ervaren hoe goed bewegen helpt.

Suzanne is te omschrijven als serieus, plezierig, duidelijk, praktisch, professioneel en spiegelend.

grijs-poppetje.png

Wouter (51)
Industrie / automatisering

Over individueel coachtraject
 

Ik was overspannen door werk en privé waardoor ik slechts sliep en snel last had van stress.

De gesprekken in de buitenlucht zijn ontspannen, hebben mij inzicht gegeven in waar mijn knelpunten liggen en een handvat gegeven het anders aan te pakken. De ademhalingsoefeningen zorgen voor veel meer rust en ontspanning.

Bewustwording van dat wat ik voel, wordt bepaald door wat en hoe ik denk.

Dat wat ik denk dat een ander denkt, vooral mijn eigen gedachten en gevoel zijn en de ander misschien wel iets heel anders van mij verwacht. Dat ik daardoor de lat soms te hoog leg wat dan weer extra spanning veroorzaakt.

 

Daarnaast heeft het bewegen in de buitenlucht mij gemotiveerd om de hardloopschoenen weer uit de kast te pakken en mijn ontspanning in het bewegen te vinden.

Suzanne straal rust uit. Weet de juiste vragen te stellen en niet opdringerig. Door de gesprekken in combinatie met het wandelen/joggen, is het niet zweverig maar juist heel toepasbaar en letterlijk met beide benen op de grond.

Ik kan de manier van training van harte aanbevelen. Of dit nu bij Suzanne is of bij een andere coach. Niet in een duffe praktijkruimte maar lekker naar buiten.
 

Verwacht geen wonderen,.. wat in jaren is ontstaan, los je niet in een paar weken op. Je mag gerust een keer een terugval hebben. In de training krijg je handvatten om er weer sneller bovenop te komen.
 

Het is belangrijk om voor jezelf te kiezen. Niet altijd maar ja zeggen, nee is ook een antwoord en kan heel veel rust geven.

profielfoto marianne antonious tbv testi

Marianne (37)

Zelfstandig Hairstylist / visagist

Over Livedag 'Opladen!'
 

Erg fijne dag, professioneel gedaan! De wandeling met de focus op de zintuigen sprak mij het meeste aan en neem ik mee in mijn dagelijks leven. Ook het positief denken en de ontspanningsoefeningen neem ik mee. Bedankt voor deze dag! 

profielfoto.jpg

Ryanne Sandstra (41)

Projectleider onderwijs

Over 1-op-1-coachtraject
 

Ik was op zoek naar een toekomstgericht traject om uit mijn burn-out te komen en het gevoel van schaamte kwijt te raken. De gesprekken waren prettig, concreet en hoewel soms confronterend, wel warm. Het traject heeft me een positief zelfbeeld, herstel van de burn-out en veel meer over mezelf en handvatten opgeleverd. Ik weet hoe ik een terugval kan voorkomen en heb veel kennis over bewegen voor je energie. Suzanne is daadkrachtig maar liefdevol, praktisch en toekomstgericht.

grijs-poppetje.png

Sven
IT-er

Over e-learning Eerste Hulp Bij Burn-out
 

De training van Suzanne heeft mij heel erg geholpen bij een stukje meer bewustwording. De training zit heel helder in elkaar en het is fijn dat je hem op je eigen tempo kunt uitvoeren. Wat heel prettig is, is dat je de training blijvend kunt gebruiken, ik pak de opdrachten er nog regelmatig bij. Ik raad deze training zeker aan wanneer je op zoek bent naar handvatten om meer grip te krijgen op je eigen gezondheid

grijs-poppetje.png

Melissa 

Over 1-op-1-coachtraject'
 

Na een burn-out op zoek naar mezelf, wie ben ik nou, wat wil ik nou? Ik vond het lastig en ben op zoek gegaan naar hulp.

Zo kwam ik terecht bij Suzanne. We hebben verschillende tools gebruikt tijdens de sessies. Zo hebben we in stilte gewandeld, gepraat, getekend en gevisualiseerd. 

Het heeft me mooie inzichten gegeven en handvatten om mijn eigen 'levenspad' te bewandelen. Bedankt Suzanne!

grijs-poppetje.png

Bianca (33)

Schoonheidsspecialiste

Over livedag 'Opladen!'
 

De interactie met elkaar was erg prettig. Ook het naar buiten gaan was heerlijk! Ik wil mijn gedachtes gaan trainen en bewuster genieten van het buiten zijn.  Suzanne heeft een hele fijne spreekstem, daar valt of staat zo'n dag voor mij mee!

grijs-poppetje.png

Mirjam Mulder (51) 
docent

Over Mindful Run Cursus
 

5 weken getraind, super begeleiding door Susanne. Ze geeft tips, legt goed uit, maar geeft vooral aan om naar je lijf te luisteren. Vooral de neusademhaling was voor mij een eyeopener. Nooit gedacht dat ik dat kon. Volgende week ga ik door met de vervolgcursus, daar heb ik echt zin in.

anita cremer.jpg

Anita Cremer

Over Mindful Run cursus'
 

Het was echt een super ervaring! Alleen al die ademhalingstechnieken! En dan het hardlopen met een pleister op je mond...... onwijs mooie routes door het idyllisch Enkhuizen! Leuke groep mensen ontmoet! Super begeleiding, niks moet...
Ik zeg:DOEN!!

Petra Thuis Beek.jpg

Petra Thuis Beek

Over Mindful Run cursus
 

5 Weken mindful run gedaan met Suzanne. Fijne lessen door het mooie Enkhuizen. Mijn plezier in hardlopen is terug. Door de goede begeleiding van Suzanne en de prettige oefeningen. Vooral de ademhalingsoefeningen geven mij meer rust tijdens het hardlopen. Deze cursus is een echte aanrader.

Marjon van der Deure 
 

Over Mindful Run Cursus
 

De neusademhaling die je behalve tijdens het sporten ook de hele dag door kunt gebruiken om je tot rust te brengen. Ik dacht altijd dat ik dat niet kon en raakte al in een soort van paniek bij het idee van de pleister op de mond . Maar niets is minder waar.
Een waardevolle training waar nog veel meer bruikbare aspecten in naar voren komen. Daarnaast is mijn ervaring dat je in een korte tijd een band opbouwt met de groep! Niet twijfelen gewoon doen. Gun je zelf deze mooie training.

grijs-poppetje.png

Danielle

Over Mindful Run cursus'
 

Op een relaxte manier werken aan je loopprestaties, door kleine oefeningen en veranderingen. Het heeft me veel gebracht; ik loop weer met plezier. Niet omdat het moet, maar omdat het kan ;) Suzanne is een fijne trainer/coach. Ze hanteert begrijpelijke taal, houdt rekening met de diverse niveaus van de deelnemers en ze heeft humor. De lessen vlogen om en tussen de oefeningen door loop je toch een behoorlijk stuk. Mindful Run is een absolute aanrader!

ans.jpg

Ans

Over Mindful Walk cursus
 

Ook ik heb de afgelopen 5 weken de cursus Mindful Walk gevolgd. Veel geleerd over de neus ademhaling. De zintuigen kwamen aan bod, we deden wat yoga oefeningen,de body scan, en afwisselende loop routes. Suzanne vertelde ondertussen ook wat over de geschiedenis van diverse gebouwen. Ze geeft op een heel fijne manier les, rustig en professioneel. Een echte aanrader.

sonja ruules.jpg

Sonja Ruules
 

Over Mindful Walk Cursus
 

10 avonden Mindfull Walk gevolgd. Het waren heerlijke avonden met rust, ruimte en oefeningen. Bedankt Suzanne 👍

Cecilia.jpg

Cecilia (52)

Medewerkster online kinderkleding webshop

Over Livedag 'Opladen!'
 

Fijne afwisseling in de dag, als er prettig ervaren. Wat mij het meeste aansprak in deze dag is de verhalen van lotgenoten, het onder elkaar zijn. Ik ga in het dagelijks leven beter mijn grenzen aangeven en meer loslaten en accepteren. 

remco.jpg

Remco (49)

Hoofd Administratie en Personeelszaken

Over livedag 'Opladen!'
 

Wat ik meeneem uit deze dag is hoe ik mijn zintuigen buiten bewuster aan en uit kan zetten. Ook ga ik meer bewegen.

eelco.jpg

Eelco (35)

Over livedag 'Opladen!'
 

Ik twijfelde eerlijk gezegd of Opladen iets voor mij zou zijn, maar mijn vrouw zei dat ik het gewoon moest doen. Ik ging met zo min mogelijk verwachtingen heen. Ik heb in het verleden al veel therapieën gevolgd en was zodoende wat sceptisch. Maar ik ben heel blij dat ik gegaan ben. Wat mij erg aan sprak tijdens deze dag waren de verhalen van andere mensen. Het is heel fijn om met mensen te praten die in een vergelijkbare situatie zitten. De oefeningen met betrekking tot de ademhaling en het beïnvloeden van je eigen gedachten ga ik in mijn dagelijks leven integreren. Ik zou graag meer van dit soort groepsbijeenkomsten volgen.