Suzanne Strating

Coaching en training recensies

Ik heb al met een hoop mooie bedrijven en mensen mogen samenwerken. Hieronder lees je hoe zij dit hebben ervaren. Heb je daarna nog vragen? neem vooral contact met me op!

Gewerkt met:

coaching enkhuizen

Maaike (34), kwaliteitsmedewerker

Over 1-op-1- coachtraject
”Ik ben via via naar Suzanne doorverwezen omdat ik een angststoornis had en last had van paniekaanvallen. De sessies bij Suzanne waren fijn: veilig en niet beoordelend. Ik heb veel tools geleerd om met de paniek om te gaan. Suzanne is een zeer bekwame en empatische coach, met kennis op diverse vlakken.”

Judith Broersen (36), leerkracht

Over Compassietraining
”Ik ging de Compassietraining volgen om liefdevoller naar mezelf te kijken en minder kritisch naar mezelf te zijn. Dankzij de cursus ervaar ik meer rust in mijn lijf door de meditaties en kan ik compassievoller kijken naar mijn innerlijke criticus. Ik heb er echt veel van geleerd. Bedankt voor de lieve, wijze woorden en mooie inzichten. Voor herhaling vatbaar!”

coaching buitenlucht

Ingrid Schilder (54) Coordinator Flex Team

Over Bijtanken
”Fijne vertrouwde omgeving en groep. Ik ben me nu bewuster van mijn kwaliteiten en valkuilen en weet nu hoe ik in het dagelijks leven naar irritaties en allergieën kan kijken en ze kan ombuigen. Daarnaast heb ik inzicht in hoe ik mijn mindset kan veranderen. Suzanne, ik vind jou een goede coach. Je verstaat je vak super!”

Nancy Vriend (36) Peijnenburg

Over Ontspannen & Fit
”De bewustwording van mijn eigen ademhaling en de oefeningen met betrekking tot de neusademhaling spraken mij het meeste aan in deze cursus. Ik merk het nu veel sneller op wanneer ik door mijn mond adem en ga dan direct over naar neusademhaling. Verder vind ik je blogs/mails top. Hier heb ik altijd ontzettend veel aan!”

coaching recensies

Nancy de Croes (59) Customer Service

Over livedag ‘Opladen’
”Wat me het meeste aansprak aan deze dag was de ongedwongenheid, waardoor ik mij kon openstellen. 

Ik heb waardevolle handvatten ontvangen welke ik in het dagelijks leven kan toepassen, met name met betrekking tot de ademhaling en mindset.”

Anoniem

Over individueel coachtraject
“Bij aanvang van het traject wisten we niet of je iets voor me kon betekenen, maar dat was na de intake direct duidelijk voor mij. Fijn om vrij emoties, gedachten en zorgen te droppen. En prettig dat de theoretische ‘handvatten’ in de buitenlucht op een sportieve manier werden uitgelegd. Ik zit veel beter in m’n vel en pas diverse ‘modellen’ dagelijks toe. Hartstikke bedankt!!

Willy Moens (51) Omring

Over Ontspannen & Fit
”Wat mij het meeste aansprak in de cursus, naast het buiten zijn, was de variatie en dat iedereen op zijn eigen niveau kon meedoen. Ik ga in mijn dagelijks leven blijvend letten op mijn ademhaling, rust pakken en blijvend bewegen. Suzanne is leuk en spontaan en geinteresseerd in iedereen!”

Maureen Jansen (52) Leidinggevende Syngenta

Over Ontspannen & Fit
”Deze cursus was voor mij gedeeltelijke herhaling van een aantal jaren geleden, maar ik heb ook weer nieuwe inzichten opgedaan. Met name de ademhalingsoefeningen, affirmaties en het waterstaren ga ik in mijn dagelijks leven toepassen. 

Suzanne is duidelijk zonder dwingend te zijn en rustig zonder saaaaai!”

Inge (34)

Over Compassietraining
”Ik deed mee aan de Compassietraining voor meer zelfliefde en zelfacceptatie. Dankzij de cursus heb ik nu meer begrip voor mezelf en situaties. Ik kijk met een andere blik naar mijn gedachten. Ook kan ik beter omgaan met mijn innerlijke criticus en weet ik dat ik altijd mijn ‘veilige haven’ bij me heb.”

Anoniem

Over Opladen
”Deze dag had een mooie balans tussen de onderdelen ademhaling, mindset en moodboard. De afwisseling en de ruimte voor gesprekken met medecursisten was erg prettig. Ik ben me bewuster van mijn eigen gedachten en de mogelijkheid om deze zelf te veranderen. Ook ga ik de ademhalingsoefeningen toepassen en wandelen na het eten!”

coaching recensies

Sjors Dekker (50) Baliemedewerker

Over Opladen
;;Wat mij het meeste aanspraak van deze dag daar keek ik zelf ook van op: het maken van een moodboard! Nooit gedacht dat ik knippen en plakken zo leuk zou vinden. Was erg gezellig. Verder ga ik beter op mijn ademhaling letten en positief aan nieuwe dingen beginnen.”

Corrinna (43) Dagbestedingsplek

Over Compassietraining
”In de coronatijd was er ruimte om compassievol te zijn. Dit wilde ik graag leren vasthouden voor als het woeilige leven weer gaat starten. De cursus heeft mij meerdere tools voor gebracht voor als ik het even niet meer weet, zoals bijvoorbeeld de meditaties. Daarnaast heb ik meer inzicht gekregen in de breinprocessen van mensen en begrijp ik beter hoe dit proces bij ons werkt.”

mentale veerkraht

Liad Meijer (42) Customer Service Medewerker

Over Opladen half jaar programma
Ik ben nog niet 100% waar ik wil zijn, maar zeker op de goede weg. Goede handvatten gekregen om mee aan de slag te gaan. Het programma heeft mij meer rust gegeven. Ik ben zelfverzekerder en mondiger geworden en durf nu meer voor mijzelf op te komen. 

Suzanne is rustig, bekwaam, aardig. Ze weet waar je het over hebt, erg prettig.”

 

Anna Koster (59) ​Projectleider Clusius College

Over individueel coachtraject
”De aanleiding voor een coachtraject bij Suzanne was mijn burn-out. De gesprekken waren verhelderend, structureel en confronterend. Het coachtraject heeft mij inzicht gegeven in mijn eigen gedrag en ervoor gezorgd dat ik het heft in eigen handen neem. Bovendien heb ik ervaren hoe goed bewegen helpt.

Suzanne is te omschrijven als serieus, plezierig, duidelijk, praktisch, professioneel en spiegelend.”

Ellen Kooy (39) docent

Over Opladen half jaar programma
Ik deed mee aan het half jaar programma om mezelf letterlijk weer op te laden. Dankzij het programma heb ik meer inzicht in voeding en energie en heb ik geleerd om anders naar dingen te kijken. Daarnaast heb ik nieuwe manieren van ontspanning ontdekt.

Suzanne is een hele fijne trainer: rustig, duidelijk en vriendelijk.”

Saskia Gottmer (48) Huishoudelijk ondersteuner

Over Opladen half jaar programma
”Suzanne is een hele leuke trainer, heel scherp en duidelijk. Ik wilde mezelf weer terugvinden door te leren luisteren naar mezelf en rust te vinden. Dankzij het programma ben ik veel zelfbewuster geworden. Met name de mindset oefeningen hebben mij heel goed geholpen, ik slaap zelfs weer goed! ”

Lydienne (39)

Over Opladen half jaar programma
 ”Het Opladen programma is zeker een aanrader voor mensen die dit nodig hebben. Ik heb veel geleerd. Ik ben er heel rustig door geworden en weet nu goed hoe ik met lastige situaties om moet gaan. Suzanne is super als trainer. Ze luistert goed en geeft goede uitleg.”

Marianne (37) Zelfstandig Hairstylist / visagist

Over Livedag ‘Opladen!’
”Erg fijne dag, professioneel gedaan! De wandeling met de focus op de zintuigen sprak mij het meeste aan en neem ik mee in mijn dagelijks leven. Ook het positief denken en de ontspanningsoefeningen neem ik mee. Bedankt voor deze dag! ”

compassietraining

Bianca (33) Schoonheidsspecialiste

Over livedag ‘Opladen!’
 ”De interactie met elkaar was erg prettig. Ook het naar buiten gaan was heerlijk! Ik wil mijn gedachtes gaan trainen en bewuster genieten van het buiten zijn.  Suzanne heeft een hele fijne spreekstem, daar valt of staat zo’n dag voor mij mee!”

Melissa

Over e-learning Eerste Hulp Bij Burn-out
”De training van Suzanne heeft mij heel erg geholpen bij een stukje meer bewustwording. De training zit heel helder in elkaar en het is fijn dat je hem op je eigen tempo kunt uitvoeren. Wat heel prettig is, is dat je de training blijvend kunt gebruiken, ik pak de opdrachten er nog regelmatig bij. Ik raad deze training zeker aan wanneer je op zoek bent naar handvatten om meer grip te krijgen op je eigen gezondheid.”

Mirjam Mulder (51) docent

Over Mindful Run Cursus
”5 weken getraind, super begeleiding door Susanne. Ze geeft tips, legt goed uit, maar geeft vooral aan om naar je lijf te luisteren. Vooral de neusademhaling was voor mij een eyeopener. Nooit gedacht dat ik dat kon. Volgende week ga ik door met de vervolgcursus, daar heb ik echt zin in.”

mindful coach

Lydienne (39)

Over Opladen half jaar programma
”Het Opladen programma is zeker een aanrader voor mensen die dit nodig hebben. Ik heb veel geleerd. Ik ben er heel rustig door geworden en weet nu goed hoe ik met lastige situaties om moet gaan. Suzanne is super als trainer. Ze luistert goed en geeft goede uitleg.”

Marianne (37) Zelfstandig Hairstylist / visagist

Over Livedag ‘Opladen!’
”Erg fijne dag, professioneel gedaan! De wandeling met de focus op de zintuigen sprak mij het meeste aan en neem ik mee in mijn dagelijks leven. Ook het positief denken en de ontspanningsoefeningen neem ik mee. Bedankt voor deze dag! ”

Ans

Over Mindful Walk cursus
”Ook ik heb de afgelopen 5 weken de cursus Mindful Walk gevolgd. Veel geleerd over de neus ademhaling. De zintuigen kwamen aan bod, we deden wat yoga oefeningen,de body scan, en afwisselende loop routes. Suzanne vertelde ondertussen ook wat over de geschiedenis van diverse gebouwen. Ze geeft op een heel fijne manier les, rustig en professioneel. Een echte aanrader.”

Sonja Ruules

Over Mindful Walk Cursus
”10 avonden Mindfull Walk gevolgd. Het waren heerlijke avonden met rust, ruimte en oefeningen. Bedankt Suzanne” 👍

Danielle

Over Mindful Run cursus’
”Op een relaxte manier werken aan je loopprestaties, door kleine oefeningen en veranderingen. Het heeft me veel gebracht; ik loop weer met plezier. Niet omdat het moet, maar omdat het kan 😉 Suzanne is een fijne trainer/coach. Ze hanteert begrijpelijke taal, houdt rekening met de diverse niveaus van de deelnemers en ze heeft humor. De lessen vlogen om en tussen de oefeningen door loop je toch een behoorlijk stuk. Mindful Run is een absolute aanrader!”

Cecilia (52) Medewerkster online webshop

Over Livedag ‘Opladen!’
”Fijne afwisseling in de dag, als er prettig ervaren. Wat mij het meeste aansprak in deze dag is de verhalen van lotgenoten, het onder elkaar zijn. Ik ga in het dagelijks leven beter mijn grenzen aangeven en meer loslaten en accepteren. ”

Eelco (35)

Over livedag ‘Opladen!’
”Ik twijfelde eerlijk gezegd of Opladen iets voor mij zou zijn, maar mijn vrouw zei dat ik het gewoon moest doen. Ik ging met zo min mogelijk verwachtingen heen. Ik heb in het verleden al veel therapieën gevolgd en was zodoende wat sceptisch. Maar ik ben heel blij dat ik gegaan ben. Wat mij erg aan sprak tijdens deze dag waren de verhalen van andere mensen. Het is heel fijn om met mensen te praten die in een vergelijkbare situatie zitten. De oefeningen met betrekking tot de ademhaling en het beïnvloeden van je eigen gedachten ga ik in mijn dagelijks leven integreren. Ik zou graag meer van dit soort groepsbijeenkomsten volgen.”

coaching enkhuizen

Marjon

Over Mindful Run Cursus
”De neusademhaling die je behalve tijdens het sporten ook de hele dag door kunt gebruiken om je tot rust te brengen. Ik dacht altijd dat ik dat niet kon en raakte al in een soort van paniek bij het idee van de pleister op de mond. Maar niets is minder waar.
Een waardevolle training waar nog veel meer bruikbare aspecten in naar voren komen. Daarnaast is mijn ervaring dat je in een korte tijd een band opbouwt met de groep! Niet twijfelen gewoon doen. Gun je zelf deze mooie training.”

Melissa

Over 1-op-1-coachtraject’
”Na een burn-out op zoek naar mezelf, wie ben ik nou, wat wil ik nou? Ik vond het lastig en ben op zoek gegaan naar hulp.

Zo kwam ik terecht bij Suzanne. We hebben verschillende tools gebruikt tijdens de sessies. Zo hebben we in stilte gewandeld, gepraat, getekend en gevisualiseerd. 

Het heeft me mooie inzichten gegeven en handvatten om mijn eigen ‘levenspad’ te bewandelen. Bedankt Suzanne!”

Wil jij ook aan de slag met je algehele gezondheid? Klaar voor blijvende veranderingen? Neem dan contact met me op zodat we kunnen bespreken welke vorm het beste bij je past!

Scroll naar boven