Suzanne Strating

Yin & Yang Early Bird Retreat

Heb jij behoefte aan een dagje me-time maar lukt het je zelfs in het weekend maar moeilijk om hier tijd en ruimte voor te maken? Doe mee met de Early Bird Retreat op zaterdag 13 juli van 7.00 tot 13.00 uur!

Zet lichaam en geest in beweging

Praktische info
Datum
: Zaterdag 13 juli
Tijd: 07.00 – 13.00 uur
Locatie: Binnenstad Enkhuizen

Investering: € 85,-
Inclusief: uitgebreid gezond ontbijt bij het Hertenkamp in Enkhuizen en gezond tussendoortje.
Aantal deelnemers: maximaal 8

meditatie in het water

Yin & Yang Retreat

We starten de dag in alle vroegte. Om 7.00 uur beginnen we heel rustig met ‘yin’: een (stilte)wandeling, gevolgd door yoga en meditatie. We zoeken de waterkant en andere mooie plekken in Enkhuizen op waarbij we genieten van de stilte en de natuur en ons lichaam op een ontspannen manier activeren.

Daarna gaan we verder met ‘yang’ en werken we aan spierkracht en conditie. We doen een aantal oefeningen waarbij alle spiergroepen aan bod komen, wandelen weer een stuk en doen weer wat oefeningen. Op je eigen niveau en in je eigen tempo voer je de oefeningen uit. Ook spelelementen vormen een onderdeel van het programma, we zijn tenslotte nooit te oud om het kind in onszelf naar boven te halen!

Vervolgens gaan we heerlijk uitgebreid en gezond ontbijten in de mooie theetuin van het Hertenkamp, waarna we vol energie weer verder gaan met wandelen, sport, yoga en meditatie. Ook staat er nog een creatieve opdracht op het programma. Creativiteit heeft een ontspannen en rustgevende uitwerking op lichaam en geest. Ook hierbij maken we gebruik van de natuur.

Na afloop van deze dag...

Maaike Rusting
”Ik heb al meerdere dingen bij Suzanne gedaan en kom altijd vrolijk en blij thuis. Sporten zonder prestatiedruk, lekker buiten is heel fijn! Suzanne weet wat ze doet en waar ze over praat en geeft je ook stof tot nadenken”

Sonja Ruules
”In 2017 / 2018 mijn eerste cursussen gevolgd bij Suzanne. De kleine groepen, de rust en de bewustwording springt er voor mij uit. Sinds enkele maanden ben ik yin yoga gaan volgen bij Suzanne. Opnieuw een positieve ervaring. Prettige manier van begeleiding en een gezellige sfeer.”

Scroll naar boven