Suzanne Strating

(VOL) IK-Weekend

Hee drukbezette dame! Wanneer heb jij voor het laatst een heel weekend voor jezelf gehad? Een weekend waarin alle zorgpetten af konden en jij alleen maar jezelf hoefde te zijn? Even geen moeder, vrouw, collega, mantelzorger of vrijwilliger: alleen maar jij….!

Ga mee op IK-Weekend naar Camping Dijk & Meer in Andijk! Van vrijdag 4 t/m zonder 6 oktober organiseer ik hier een retreat speciaal voor jou!

Dit weekend zit helaas helemaal vol. Laat onderaan deze pagina jouw gegevens achter en je wordt als eerste op de hoogte gesteld van een nieuw retreat.

Over de retreat

Laat je je onderdompelen in energieke work-outs, ontspannende yin yoga, mooie meditaties, heerlijk en gezond eten en drinken, en een ijsbad! Geef jouw fysieke en mentale gezondheid een boost en je komt weer herboren thuis.

Dit weekend hoef je even niet te zorgen, presteren, plannen, to-do-lijstjes af te werken en van hot naar her te racen. Vertragen, ontspannen, genieten, opladen, plezier maken, mooie gesprekken, heerlijk eten, verbinding met jezelf en met elkaar: dat zijn de ingrediënten waar het tijdens deze retreat om draait.

retreat
Retreat
retreat
retreat

Highlights

Camping Dijk & Meer

Op slechts 15 minuten rijden van Enkhuizen waan jij je in een totaal andere omgeving. Zodra je de dijk afrijdt en de camping betreedt heb je meteen een vakantiegevoel dankzij de laid back sfeer die hier hangt. Tussen het weelderige groen staan diverse idyllische tiny houses, onze verblijfplaats voor dit weekend. Of misschien kies jij er wel voor om met je eigen tent te komen? Omdat het campingseizoen al is gesloten hebben wij deze rustgevende oase het hele weekend voor onszelf. Een camping die van alle gemakken is voorzien en zich leent voor alle weersomstandigheden.

Vrijdag
Tussen 12.00 en 12.30 kom je aan op Camping Dijk & Meer. Na je te hebben gesetteld in jouw accommodatie starten we het weekend met een heerlijke uitgebreide en gezonde lunch en maken we kennis met elkaar. Een sportieve work-out, yin yoga les en een mooie meditatie staan vandaag op het programma.

’s Avonds genieten we van een gezonde, voedzame en vers bereide maaltijd. Daarna kruipen we met z’n allen om het kampvuur, waar we deze eerste dag met elkaar afsluiten.

retreat
ijsbad

Zaterdag
Je ontwaakt met het gekwetter van de vogels en na een heerlijke nacht starten we in alle rust op met een stiltewandeling naar de waterkant, gevolgd door een yin yoga les. De koffie pruttelt, de kruidenthee staat klaar en je schuift aan bij het ontbijt, bestaande uit onder andere vers fruit, homemade granola, gekookte eitjes en warme broodjes.

We vervolgen de dag met een energieke work-out en lekker wat me-time tussendoor. Na de lunch staat ons een ijsbad workshop te wachten, verzorgd door Marcel Nillessen, die ik ontmoette tijdens mijn yoga opleiding in Spanje. Na een ontspannen ademhalingsessie heb je onder zijn begeleiding de mogelijkheid om een ijsbad te nemen.

‘s Avonds nemen we ‘camping sjiek’ plaats aan een prachtig gedekte tafel, waar privékok en butler Andre Meester- van Kampen een 5-gangen maaltijd aan ons serveert. We laten ons de hele avond lekker bedienen en genieten van zijn heerlijke eten. Tussen de gangen door brengt hij ons bovendien nog de tafeletiquette bij!

Zondag
Zondagochtend staat er nog een sportuurtje en afsluitende yin yoga plus meditatie op het programma. Na het ontbijt pak je nog lekker wat tijd voor jezelf, waarna we rond een uur of 12.00 het weekend met elkaar afsluiten.

Alle activiteiten zijn geheel vrijblijvend. Heb je ergens geen zin in, dan doe je het lekker niet! Voel je de behoefte om je even terug te trekken? Doe vooral wat voor jou goed voelt. Tussen de programma onderdelen door is er ook voldoende tijd om te lummelen, lezen, wandelen of waar je dan ook zin in hebt. Bovendien heb je de mogelijkheid om tijdens dit weekend als extraatje een fijne ontspanningsmassage te boeken, gegeven door mijn goede vriendin Nienke Visser, die al ruim twintig jaar haar eigen schoonheidssalon runt in Enkhuizen.

eten

Praktische info

Investering

Wat je krijgt voor deze investering

Houd mij op de hoogte van volgende retreats: laat je gegevens achter

Veelgestelde vragen

Iedereen kan op haar eigen tempo en niveau meedoen aan de oefeningen. Zo bepaal je zelf óf en in welke mate je jezelf wilt uitdagen en wat binnen jouw mogelijkheden ligt. Plezier en vertrouwen zijn belangrijker dan prestatie!

Zeker! Het is sowieso heel fijn om de geleide ademsessie voorafgaand aan het ijsbad te doen. Daarna bepaal jij zelf óf en hoeláng je het ijsbad in gaat.

Ja dat is zeker mogelijk. Geef dit even aan bij het inschrijfformulier.

Scroll naar boven