Help! Mijn medewerker heeft een burn-out!


Beste leidinggevende, hr manager of verzuimexpert. Ik heb een vraag: wat doe jij met jouw zieke medewerker die is uitgevallen met burn-outklachten?


- Laat je jouw medewerker een aantal weken met rust

- Houd je zoveel mogelijk vinger aan de pols

- Of wacht je het plan van aanpak van de bedrijfsarts af?


Ik wil je graag op het hart drukken dat je zo snel mogelijk hulp moet inschakelen! Zorg ervoor dat jouw medewerker zowel fysiek als mentaal begeleiding krijgt om weer te herstellen.


Wanneer je dit niet doet is de kans groot dat jouw medewerker zich alleen maar slechter gaat voelen. En duurt reintegratie alleen maar langer.


Eenmaal ziek thuis:

- komt alle ellende er uit - is er volop tijd om nog meer te gaan piekeren - en wordt het schuldgevoel richt familie en collega’s groter en groter.


Op vrijdag 10 april start ik met het half jaar programma Opladen. Dit programma is speciaal voor mensen die thuis zitten met burn-outklachten, die zelf de regie in handen willen pakken voor hun gezondheid, maar daarvoor wel op zoek zijn naar handvatten en een stok achter de deur.


Ik vertel je er alles over op mijn website. Neem even een kijkje en neem gerust contact met mij op als je vragen hebt. Dan praten we verder!

ZOEK OP CATEGORIEEN
VOLG MIJ
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
ZOEK OP TAGS

 BLOG 

ARCHIEF
EERDERE BLOG POSTS
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
0